pátek 19. dubna 2013

Toník a jeho kabelka



Toník – Marty syn, se kterým jsme byli, na dovolené dorůstá do puberty. V současnosti studuje soukromou střední školu a je v prváku. Nedávno jsme však začali pochybovat o jeho orientaci. Tedy Julči Pavel v tom prý má jasno na první pohled. Říká o něm kamarádsky „malá buzna“.
 Nás to však dost mate. Toník se velice zajímá o módu – je takový metrosexuál. Nosí barevné kombinace, které mi jsou cizí. Dalo by se říci, že je to takový módní guru – jste-li, žena velice rád vám poradí co si obléci a co vám sluší a co je in. Rád si vás vyslechne, včetně vaši niterných problémů. Poslouchá rád ženské zpěvačky typu Adele apod. – má rád např. Glee – což je jakási americká série o školním pěveckém sboru. Velice ho pohoršuje, když se někdo hezky neobléká a nedbá o sebe. Miluje společnost žen kolem sebe. Před nedávnem se rozhodl, že si udělá brigádku, aby si ke svému nemalému kapesnému přivydělal jak jinak než na letenky. Neboť létání a vyhledávání nejlevnějších letenek je jeho vášní. Letěl by klidně i na Sibiř jen, aby letěl.  Však jeho vysněná práce je „letušák“ – neboli steward v letadle. Zrovna teď má zakoupeny letenky do Říma a hned druhý den ráno letí přes Paříž a Frankfurt zpět. Města ho nezajímají - jen lety. Ale zpátky k té brigádce. Měl si vybrat mezi prací ve sportu, a nebo, v jakési té značkové hadrárně – hádejte dvakrát co si vybral.. Vždyť nakupování hadrů a bot je jeho vášní. Co se bot týče, tak se nám tuhle nadšeně chlubil, že si koupil nové botky. Zajímalo by vás jaké? Tyrkysově modré – semišové – tvarované do špičky.

Také často mluví, jak prý se po něm koukají muži. Tu na dětském dni po něm koukal prý jakýsi hasič – tu zase prý po něm koukal v jedné lékárně – lékárník. Mno a tuhle byl u nás a celý nadšený se nám chlubil, že si pořídil kabelku – prý pánskou – nemůžu soudit neb kabelky nenosím. Velice se o ní strachoval, abychom mu na ní nešlápli či mu jí nějak neponičili. Zajímavé je, že však randí s holkama – tedy randí – prý s nějakýma spal. Nevím nebyl jsem u toho:-). Zajímavé je, že jedna z jeho holek byla i výrazně starší. Před nedávnem ho prý přistihl učitel na školních záchodcích, když tam prý byl uspokojován jednou spolužačkou. A tuhle zase jel s jednou na jakýsi zájezd do ciziny. Tak tedy s Hančou  nevíme, jestli si jednou přivede domů babu nebo „babochlapa“? 
Necháme se překvapit… 

Žádné komentáře:

Okomentovat