pátek 5. dubna 2013

Marta a Jindra



           Marta má přítele Jindru. Zatímco Martu její exmanžel Tonda podváděl a to i ve veřejných domech, tak Marta mu nezůstávala nic dlužná a podváděla ho s Jindrou. Nebylo jí na překážku ani to, že s Jindrovo ženou byla velká kamarádka. Jezdili spolu dokonce na dovolené a to i v době, kdy už potají randila s Jindrou. Snad vrcholem byla společná dovolená v Egyptě, kdy se s Jindrou nenápadně scházeli – Jindrovo ženě za zády.
              Nakonec se Marta rozvedla a Jindra opustil svojí ženu. Kvůli dětem se k ní, ale často vrací – jeho syn občas Martě pošle nějakou výhružnou sms typu: „Až tě potkám, tak tě zabiju!“ apod. A občas jí zase pro změnu volá Jindrovo žena a častuje jí nelichotivými výrazy např. ve smyslu lehčích žen atd.
              Jindra má stavební firmu a tak Martě postavil menší domeček z jejích peněz získaných rozvodem. Seč bývalý manžel podváděl Martu, kde mohl, tak ani Jindra není žádný svatoušek. Zkoušel to na kamarádku Hanči sestry a jednou, když byla Julča - Hanči sestra silně opitá, tak dokonce i na ní. Julča dodnes neví, jak to onu noc mezi ní a Jindrou bylo, protože má „okno“. Marta se to však nedozvěděla a kdyby ano, tak by tomu nevěřila. Je to totiž typ ženy, která je svému partnerovi bezmezně oddána a vytváří si na partnerovi silnou závislost – co on řekne to je svaté.
                
              Jak jsem se již dříve zmiňoval Marta jezdí na dovolenou několikrát za rok. Po měsíci co se v létě vrátila z dovolené s námi. Vyrazila na dovolenou s Jindrou na Mallorcu.  V té době se už Jindra scházel zase s jinou. Našel si ji v baráku Hanči druhé sestřenice. Jednou, když byl u sestřenice, tak šel prý do obchodu pro „šáňo“. Zajímavé bylo, že když se snad po hodině vrátil, tak šáňo bylo chlazené i když venku v té době bylo teplo. Každý si tak může domyslet, kde byl a od koho to šáňo asi měl. Ale vraťme se k dovolené Jindry a Marty na Mallorce. Byla zřejmě náhoda, že na tuto dovolenou ve stejném termínu vyrazila i ona dotyčná z baráku Hanči sestřenice. Mno zkrátka dopadlo, to tak, že Martu na dovolené jednoho dne opil a když se Marta v noci probrala z opileckého deliria, tak přistihla Jindru se záletnicí in flagranti – tedy zrovna v tom nejlepším přímo u nich v pokoji. Chtěla tenkrát hned odletět, ale bohužel nesehnala dřívější let. Faktem je, že jí asi Jindra zase nějak uchlácholil – snad ve smyslu, že se jí jen něco zdálo – zkrátka jsou zase spolu.
           Ostatně někdy v listopadu minulého roku zavítali s přáteli do Thajska. Jak tato dovolená probíhala po intimní stránce se mi nedoneslo - faktem však je, že Marta si zde poprvé v životě ve svých 40 letech vyzkoušela opium. Můžu se jen domnívat zda-li jí v tom podpořil Jindra, aby měl volnější pole působnosti...


Žádné komentáře:

Okomentovat