úterý 14. ledna 2014

Toníkův Coming Out



O Toníkovi jsem se naposledy zmiňoval minulý rok v dubnu a od té doby se toho mnoho událo. Pomalu končilo léto a Toníkovi školní prázdniny. Byl to zase jeden večer alá telefonní ústředna. Nejdřív Hanče volala ségra Julča, že se jí Toník přiznal, že je ,,bi“ a, že se mu líbí kluci. 

          Co čert nechtěl, Hanče následně zazvonil tel. a na druhém konci se ozval Toník a, že s ní chce mluvit a, že by k nám na víkend přijel. Hanča se přiznala, že ví o čem s ní chce mluvit a, že bude ráda, když přijede. Ve skutečnosti to nemohla moc rozdýchat stejně jako její sestra Julča. Já pouze konstatoval, že mě to nijak nepřekvapuje a, že jsem jim to říkal. 

          Sedmnáctiletý Toník přijel a sotva padla tma, začal do sebe nalévat víno. Jak do něj padala sklenka za sklenkou, tak se mu začal rozvazovat jazyk. O tom jak se s jedním klukem přes internetovou seznamku sešel a, že to byl jakýsi vidlák z vidlákova starající se o domácí zvířectvo, který se nezajímá vůbec o módu, nezná seriál Glee a co horšího nelíbí se mu Adele!! Navíc chodí rád do lesa, zatímco Toník se nejraději prochází po karlovarské Kolonádě nebo ještě raději po obchodních centrech – zejména kolem butiků apod. Vidlák byl navíc stejně nezkušený jako on. Když se k tomu přičte, že se mu moc nelíbil, tak není divné, že po jedné či dvou schůzkách poslal vidláka k vodě a jal se hledat dál.

        I našel si přes seznamku jiného chlapce z Varů. Tento byl starší a pracoval v jistém fast foodu na managerské pozici. Přezdívejme mu Hambáč:-).  Hambáč má ve Varech svůj byt a mnoho zkušeností s klukama. V době, kdy byl Toník u nás už, měli za sebou rande. Toník nám vyprávěl, jaká to byla romantika, když se sešel s Hambáčem - celý  zmáčený od deště, kdy na něho čekal u nějaké restaurace. Hambáč byl přesně jeho typ. Hezky se oblékal a co hlavně měl rád Adele a znal Glee. Zkrátka měli si o čem povídat. Toník byl zamilovaný jako nikdy – celou dobu co byl u nás se neodtrhnul od svého drahého telefonu a neustále si s Hambáčem  esemeskoval. 

         Když Toník po dvou dnech odjel, tak jsem si já oddychl jako první, že už nebudu muset snášet jeho pěvecké výkony při zpěvu u filmu Mama Mia. A jako druhá si oddychla Hanča, že už se jí nebude pořád ptát co má hezkého Hambáčovi napsat. S Hančou jsme se následně shodli, že Toník rozhodně není „bi“, protože takto zamilovaného jsme ho ještě neviděli. S žádnou holkou si takto nikdy neesemeskoval. 

      Později jsme Hambáče potkali u Hanči prarodičů. Ti jakožto silně věřící nemají dodnes o Toníkově orientaci tušení. Hambáč s Toníkem zde byli vyzvednout nějakou starou válendu, protože k nim měla na návštěvu zavítat nějaká kamarádka. Hambáč mě pozdravil tak trochu fistulí, že jsem se musel kousnout, abych se nesmál. Asi jsme Hambáče spolu s Hančou nezaujali, protože jsme ho už jinak neviděli. Toník však Hanče velice často volá a s oblibou jí popisuje co všechno a kde s Hambáčem vyváděli. Tedy jaké pozice a kdo byl maminka a kdo tatínek apod. Co naplat, že o takto barvitě vylíčené sexuální zážitky Hanča nestojí…

Žádné komentáře:

Okomentovat