úterý 12. června 2012

Dotek mafie


        Ano Julča měla svého milionáře z Ústí, ale ten na ní neměl dostatek času a tak po neúspěchu s masérem hledala i v jiných - řekněme mladších vodách. Začalo to nenápadně – nejdříve se zmiňovala o jakémsi vyhazovači, který měl blízko k Hemskému. Už to nás celkem vyplašilo. Hemský totiž patří asi do top 3 nejznámějších mafiánů v ČR. Google vám po zadání jeho pravého jména ochotně vyplivne nelichotivé odkazy. Tento mafián je charakteristický tím, že na svém sídle vlastní klec se lvem. Když byl někdo neposlušný a neplatil výpalné a vůbec byl nějak nepohodlný – častokráte se ocitl u lva, aby došlo k jeho napravení (rozumějte zastrašení). Tento člověk kromě heren vlastnil či vlastní nevěstinec a také kolem něj za záhadných okolností zmizelo pár lidí. Nějakou dobu si pobyl ve vazbě, ale nakonec byl pro nedostatek důkazů osvobozen.
      To vše zde píšu jen proto, aby jste pochopili, jaké bylo naše zděšení, když jsme zjistili, že se Julča dostala až k práci pro tohoto člověka.  Dělala provozní v jeho baru s hernou a libovala si jak může sekýrovat podřízené – což byla její oblíbená činnost. Při tom se s mafiánem sblížila postupně natolik, že u něj i párkrát přespala (ti chytřejší si domyslí). Nepomáhalo naše naléhání a varování, že s takovýma lidmi není radno si něco začínat. Julča nám tvrdila, že to co se o něm píše jsou nesmysly,  jak je věřící, že má manželku se kterou se kvůli víře nemůže rozvést(spát s jinou, ale může:-) a vůbec, že je jí s ním dobře..
V očích jí zase jednou svítili dolarovky, protože mafián měl ve svém domě velký krytý bazén a  byl obklopen luxusem - snad jen kdyby se prý tak nemožně neoblékal. Postupně jí ovšem začal dávat najevo, že o ní nemá zájem a vzkazovat jí to po svých kumpánech. A když jí i za práci nezaplatil, tak pochopila, že bude lepší odejít dokud to ještě jde. Cca v tu dobu jí už zmiňovaný nic netušící milionář z Ústí nabídl zařízený byt poblíž jeho bydliště, aby za ní nemusel jezdit do Sokolova. Tohoto tedy ochotně využila. Později jsme se dozvěděli, že mafiána poprvé poznala právě v oné bance(viz minulý post), kde si chtěl zřídit účet. Mno banka mu ho zřídit odmítla a tak dnes má Julča svědčit v mafiánovo prospěch. A sice to, že byla poškozena jeho dobrá pověst, jelikož banka mu odmítla zřídit účet. Samozřejmě, že jde o větší peníze. Julča nemá na vybranou a provést to musí – udělala si nedobrovolný výlet a bylo jí  důrazně vysvětleno, že svědčit bude, ať se jí to líbí nebo ne. S úlevou jsme kvitovali, že alespoň odmítla nabízené všimné…

Žádné komentáře:

Okomentovat